Boxspring Mariska-G

729.00963.00

Wissen

Of vanaf € 23.96 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 10 werkdagen

De Perfecte Boxspring voor een Optimale Nachtrust!

Op deze boxspring is het thuis net zo heerlijk thuis slapen als in een hotel. Deze boxspring heeft namelijk een verende onderbox met 20cm Bonnell veren, die rusten in een stalen frame met 12 cm hoge houten poten.

Daar bovenop ligt een pocketveren matras met 7 comfortzones. De matras is afgedekt met polyether en heeft een meegestoffeerde rand. De bijgeleverde topper van 7 cm dik koudschuim HR35 maakt het slaapcomfort helemaal perfect.

Het hoge, rechte hoofdbord, dat afgezet is met een decoratieve, stevige biesrand steekt aan weerszijden 10 cm uit. De hoogte van het hoofdbord is 115 cm en de dikte ervan is 10 cm.

De maat 120x200cm bestaat uit 1 box en 1 matras, en de andere maten hebben 2 boxen en 2 matrassen. Het is mogelijk om voor jou en je partner een matras met een ander slaapcomfort te kiezen: normaal of hard.

Je hebt bij de boxspring de keuze uit 4 verschillende maten in 6 verschillende kleuren platgeweven weefstof.

Heb je vragen over andere afmetingen of stoffen, mail ons naar info@huisenthuis.nl

  • Prima slaapcomfort.
  • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
  • Perfecte ondersteuning.
  • Verende boxspringset compleet.
  • Snel geleverd.
Artikelnummer: BXS10207 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

De boxsprings van Huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde fabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. In deze fabrieken worden ook de dure merken boxsprings gemaakt. Bovendien hebben we voor de stoffen bekleding prima kwaliteitsstoffen uitgekozen, die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Huis&thuis.nl heeft haar eigen complete collectie boxsprings en heeft dus geen dure merken. Deze dure merken hebben vaak peperdure reclamecampgnes. Omdat Huisenthuis.nl dat niet heeft kunnen zij hun boxsprings leveren tegen zeer scherpe prijzen met de laagste prijsgarantie. Zo koop je de beste boxspring tegen de laagste prijs met 3 jaar lang 100% garantie!

De collectie van Huisenthuis.nl bestaat uit vaste boxsprings, verende boxsprings, en elektrisch verstelbare boxsprings.

Specificaties

Levertijd

Garantie

Kleur

Electrisch verstelbaar

Gewicht

Slaaphoogte

Topper

Type matras

Type onderbox

verzending
zelf-monteren

Gerelateerde producten