Mathy By Bols Caravanbed

1,099.001,759.00

Wissen

Of vanaf € 36.12 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 4 tot 6 weken

Gemaakt van 12mm en 18mm MDF. In het bed ligt een geperforeerde multiplex bedbodem. Gemaakt voor een matras van 90x190cm.

Exclusief matras. Voor meer informatie over een bijbehorende matras kan je contact opnemen met ons.

Dit artikel is gemaakt van PEFC gekeurd hout. PEFC is een internationale organisatie die criteria voor bosbeheer ontwikkelt, samen met regionale belangengroepen. De kap van het hout dat voor dit artikel is gebruikt is dus niet ten koste gegaan van bossen met een hoge natuurwaarde of kwetsbare bossen. PEFC hanteert ook criteria die de rechten van mensen in het bos beschermen, en voor goede arbeidsomstandigheden van werknemers in de hout- en papierindustrie zorgen.

Artikelnummer: JKM11000 Categorie: Tags: , , , , ,
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Mathy By Bols bij Huisenthuis.nl

Een uniek kinderbed!

Je kind legt snachts hele reizen af in dit caravanbed. Dit unieke bed door Mathy by Bols is nu ook bij Huisenthuis.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren. In alle kleuren is uitschuifbare opbergschuif aan de onderkant is altijd basalt grijs van kleur (behalve in de onbewerkte variant), terwijl het voorwiel en het achterwiel altijd zwart zijn. Aan de bovenkant van de caravan hangt een ecru linnen gordijntje.

De caravan heeft 2 open ramen: 1 aan de zijkant en 1 aan de achterkant. De deur kan aan beide kanten gemonteerd worden: aan de linker kant of rechterkant van de caravan. Binnen in zijn nog 2 legplanken te vinden en opbergruimte langs de lengte van het bed.

Extras

Aan de achterkant zijn nog twee reflectoren te vinden en een nummerplaat. De nummerplaat kan gepersonaliseerd worden met een maximum van 8 tekens. Als je dit na je bestelling aan ons door geeft maken wij dat voor je in orde.

  • Merk: Mathy By Bols
  • Materiaal: MDF
  • Ontwerper:Francois Lamazerolles
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar met of zonder voorbak
  • Twee open ramen
  • Eigen nummerplaat mogelijk

Specificaties

Kleur

, , ,

Levertijd

Materiaal

Met voorbak?

,

Gerelateerde producten