Serie - Evi

Driepersoons hoogslaper Evi-HT

1,136.00

Of vanaf € 37.34 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd 10 werkdagen

Met deze functionele, compacte hoogslaper heb je direct 3 volwaardige slaapplaatsen in je kamer. De hoogslaper heeft een onderschuifbed met daaronder weer een uitschuifbare lade voor nog een extra slaper of voor bergruimte. Boven de onderschuiflade heeft de hoogslaper heel veel schrijf- en bergruimte in de open vakken. Dit schrijfgedeelte met vakken is volledig uittrekbaar. Bovenop zorgt een metalen uitvalhek aan weerszijden ervoor, dat de hoogste slaper veilig slaapt. Een metalen trap, die zowel links als rechts kan worden gemonteerd, dient ervoor om gemakkelijk je bed in en uit te kunnen stappen. Het bed is inclusief houten lattenbodems, maar zonder matrassen. In de collectie van huisenthuis.nl heb je hierin een prima assortiment en kun je gemakkelijk een matras in de maat 90×200 cm. vinden voor de 2 bedden. In de uitschuifbare lade past een matras in de maat 90x190cm. met een maximale dikte van 12 cm.

Artikelnummer: JKM50100.00 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Kleurrijk slapen!

Dit 3-persoons stapelbed is de ideale ruimtewinner als je in een kleurrijke omgeving wakker wilt worden en ook aan het bureaublad nog wat studeer- of computerwerk werk wil doen. De 3-peroons hoogslaper heeft dus nog heel wat bergruimte in de open vakken.

Deze stoere hoogslaper is vervaardigd uit een supersterke witte spaanplaat en afgewerkt met een zilverkleurige PVC stootlijst. De gekleurde ladefronten zijn vervaardigd uit gelakt MDF.

  • De ideale ruimtewinner.
  • Leverbaar in diverse kleuren.
  • Metalen uitvalhek.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Gratis verzending.

Specificaties

geschikt-voormatras-lengte

zelf-monteren
Gewicht

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Diepte

Gerelateerde producten