Serie - Evi

Halfhoogslaper Evi-UTB-Z

749.00

Of vanaf € 24.62 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd 10 werkdagen

Deze functionele halfhoogslaper met zilverkleurig gelakte voorfronten heeft links een handig uitschuifbaar bureaublad op metalen ladegeleiders, daaronder 2 zilverkleurig gelakte deuren en 2 open vakken en rechts 3 zilverkleurig gelakte brede laden. Het metalen uitvalhek over de volle lengte zorgt voor een prima bescherming. Aan de rechterkant zorgt een metalen trap ervoor, dat je gemakkelijk kunt gaan slapen. Het bed is inclusief een houten lattenbodem, maar een matras van 90×200 cm. dien je wel los bij te bestellen. In de collectie van huisenthuis.nl heb je hierin een prima assortiment.

Artikelnummer: JKM50238.00 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Kleurrijk slapen!

De halfhoogslaper Evi-UTB is de ideale ruimtewinner als je in een kleurrijke omgeving wakker wilt worden en daarna aan het uitschuifbare bureaublad nog wat studeerwerk wil doen. De halfhoogslaper heeft bovendien nog heel wat bergruimte achter de deuren, in de lades en in de open vakken.

Deze stoere hoogslaper is vervaardigd uit een supersterke witte spaanplaat en afgewerkt met een zilverkleurige PVC stootlijst. De gekleurde deur- en ladefronten zijn vervaardigd uit gelakt MDF.

  • De ideale ruimtewinner.
  • Leverbaar in diverse kleuren.
  • Metalen uitvalhek.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Gratis verzending.

Specificaties

geschikt-voormatras-lengte

zelf-monteren
Gewicht

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Diepte

Gerelateerde producten