Matras Dynamica-M

170.00318.00

Wissen

Of vanaf € 5.59 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd 10 werkdagen

Pocketveren Met Koudschuim !

Deze pocketvering matras met met 280 veren per m2 en 7 comfortzones over het gehele lichaam en met medium slaapcomfort zorgt voor een prima gewichtsverdeling door het pocketveren interieur met bandstaal. Een complete comfortzone met schuimomanteling en aan beide zijden afgedekt met 3 cm HR40 koudschuim voor een heerlijk slaapcomfort. De koudschuim toplaag zorgt ervoor, dat het matras zich aan je lichaamsvorm aanpast en daardoor verkrijg je een prima ligcomfort en een juiste drukverlaging. Samen met de pocketveren zorgt het koudschuim ervoor, dat je altijd in een natuurlijke houding slaapt. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig over het matras verdeeld en dit voorkomt drukpunten op je lichaamsdelen en voorkomt bewegen in je slaap. De 4-zijdig afritsbare, gestepte witte hoes van dubbeldoeks stretch materiaal zorgt voor een stevige toplaag.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 100 kg en is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Medium slaapcomfort.
  • Pocketveren met koudschuim.
  • Optimale vochtverwerking.
  • Perfecte ondersteuning.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.
Artikelnummer: MTS10026 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrassen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!

Specificaties

Levertijd

Garantie

verzending

Gratis

Kleur

Gewicht

Hoogte

Soortelijk Gewicht

verzending
zelf-monteren

Gerelateerde producten