Matras Starlet

110.00208.00

Wissen

Of vanaf € 3.62 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd 10 werkdagen

Comfortabel en aantrekkelijk geprijsd !

Deze polyether matras van 14cm dik met een gewicht van SG.40 is vervaardigd uit ventilerend luxury foam en CFK vrij. Met vaste hoes en afgewerkt in een banenstepping in een sterke katoenen damaststof en afgedekt met aan de ene zijde 500gr. IWS wol en aan de andere zijde een luxe fiberfill.

Deze matras is geschikt is voor kinderen of volwassenen met een lichaamsgewicht tot 85 kg. Deze matras is met elke vaste of verstelbare bedbodem van huis&thuis.nl te combineren.

 

  • Medium slaapcomfort.
  • Lange levensduur.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Optimale konformiteit.
  • Snel geleverd.
  • Gratis verzending.
Artikelnummer: MTS10002 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

De matrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes. Daarom biedt huis&thuis.nl zijn matrasssen aan met 50% korting. Dus je krijgt niet de 2e matras voor de halve prijs maar je koopt bij huis&thuis.nl gewoon elke matras met meer dan 50% korting. Zo koop je de beste matras tegen de laagste prijs! Dat is nog eens voordeel doen. En ook nog met gratis 3 jaar lang 100% garantie!

Specificaties

Levertijd

Garantie

Kleur

Gewicht

Hoogte

Soortelijk Gewicht

verzending
zelf-monteren

Gerelateerde producten