Serie - Namibia

Opbergkast Namibia

607.00

Kleur - Namibia

Of vanaf € 19.95 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd 10 werkdagen

Deze moderne opbergkast vindt gemakkelijk zijn plaats in elk interieur. De kast is voorzien van voldoende opbergruimte dankzij 2 grote laden. Achter de linker deur bevinden zich 3 verstelbare legplanken, achter de rechter deur bevinden zich 2 verstelbare legplanken. In het midden is plaats voor een aantal mooie accessoires op de 2 verstelbare glazen legplanken. Gemakkelijk te monteren door middel van bijgeleverde montagehandleiding. Dit meubel is vervaardigd uit een stevige spaanplaat en afgewerkt met een sterke melamine. Bekijk ook de andere meubelen uit deze serie en richt je woonkamer in één keer helemaal in!

Artikelnummer: HT11741 Categorie: Tag:
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Met dit prachtige woonkamerprogramma ben je snel voorzien van alle benodigde meubels. Deze serie heeft alle elementen om je woonkamer of eetkamer in één keer helemaal in te richten. Door het gebruik van zwart metalen frames in combinatie met de warme eiken afwerking maakt dit een moderne serie die snel zijn plaats vindt in elk interieur.

De meubelen uit deze serie zijn vervaardigd uit een sterke spaanplaat en afgewerkt met een stevige melamine waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. Gemakkelijk te monteren doormiddel van de bijgeleverde montagehandleiding. Bekijk ook de bijpassende elementen uit deze serie!

Specificaties

Garantie

Gewicht

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Diepte

Gerelateerde producten