Relaxfauteuil Marjan Grijs

1,049.001,239.00

Wissen

Of vanaf € 34.48 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 10 werkdagen

Deze relaxfauteuil is volledig afgewerkt in een mooie micro-vezelstof met suède effect. De fauteuil heeft een aangenaam zitcomfort en in het ruggedeelte zijn diepe horizontale en verticale instikkingen aangebracht voor extra hoofd-,lende- en schouderondersteuning. De hoogte van de armen is 65 cm.

Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Gracieus en stevig!

In deze relaxfauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil heeft in de rug horizontale en horizontale stiknaden.

De fauteuil is uitgevoerd met 2 sterke electromotoren en heeft een luxe geintegreede bediening welke in de buitenzijde van de zijkant van de armleuning zit Zo kun je volledig rechtop zitten om TV tekijken en kun je de voetensteun toch in elke gewenste hoogte zetten. Deze fauteuil is ook geschikt om als sta-op hulp te gebruiken. De afstandbediening heeft een knop waardoor met één druk de fauteuil weer in zijn oorspronkelijke positie komt.

Deze fauteuil wordt standaard geleverd met een stekker om aan de sluiten op het stroomet. Optioneel is het mogelijk deze met een oplaadbare batterij te leveren zodat je geen hinder hebt van snoeren over de vloer.

Wil je nog langer plezier van je lederen relaxfauteuil, kies dan ook voor Textile Protector. Zo kun je in de toekomst nog meer zorgeloos relaxen.

  • Naar keuze met stekker of met oplaadbare batterij.
  • Diepe horizontale instikkingen in de rug.
  • Gracieuze vormgeving.
  • Prima zit- en rugcomfort.
  • Automatische neutraalstand toets.
  • Snel geleverd.

Specificaties

Levertijd

Garantie

Kleur

Breedte

Diepte

Gewicht

Hoogte

Materiaal

Gerelateerde producten