Mathy By Bols Tentbed

399.001.149.00

Wissen

Of vanaf € 13.12 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 4 tot 6 weken

Dit bed is gemaakt van 12 en 18 mm MDF. Wordt geleverd exclusief  lattenbodem en matras Alle prijzen zijn voor afwerking met lak in de kleur zoals aangeboden.

De matrasmaat van het bed is 90x200cm en wordt geleverd exclusief matras. Rechts op de pagina bij :anderen kochten ook, Staan 2 matrassen die in de maat 90x200cm leverbaar zijn. Voor meer informatie over een bijbehorende matras kan je contact opnemen met ons. Elke vaste lattenbodem van 90x200cm uit onze collectie past in dit bed. De lade is geschikt voor een matras van 90x190cm en kan als logeerbed gebruikt worden. Hierin ligt een witte geperforeerde bodem. Het is natuurlijk ook een mooie ruimte voor het opbergen van. b.v speelgoed of beddegoed.

Dit artikel is gemaakt van PEFC gekeurd hout. PEFC is een internationale organisatie die criteria voor bosbeheer ontwikkelt, samen met regionale belangengroepen. De kap van het hout dat voor dit artikel is gebruikt is dus niet ten koste gegaan van bossen met een hoge natuurwaarde of kwetsbare bossen. PEFC hanteert ook criteria die de rechten van mensen in het bos beschermen, en voor goede arbeidsomstandigheden van werknemers in de hout- en papierindustrie zorgen.

Artikelnummer: JKM11013 Categorie: Tags: , , , , , ,
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Mathy By Bols bij Huisenthuis.nl

Een uniek kinderbed!

Uw kind is iedere dag uit kamperen in dit geweldige tentbed van Mathy By Bols. Vriendjes en vrieninnetjes kunnen zo blijven logeren want onder bed ligt een uitschuifbare bedschuif. Het Ecru linnen doek aan de voorkant zet je op als een luifel tent met de twee kouten stelten, of je rolt het op en bindt het bovenaan vast met riemen.

Met dit bed geef je je kind een plek om zijn eigen droomwereld te scheppen. Dit bijzondere bed is niet alleen bijzonder om te zien, de fabricage en afwerking door Mathy By Bols is echt subliem.

  • Merk: Mathy By Bols
  • Materiaal: MDF
  • Ontwerper:Francois Lamazerolles
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar met of zonder uitschuifbaar logeerbed

Specificaties

Garantie
Kleur

, , , , , , , , ,

Levertijd

Materiaal

Zelf Monteren?