Toppermatras Elita-V

158.00308.00

Wissen

Of vanaf € 5.19 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 10 werkdagen

Extra Comfort en Betaalbaar!

Deze toppermatras beschermt je matras. Je legt hem je bovenop je matras, het is dus geen vervanging. Daardoor zorgt hij voor extra bescherming van je matras, een nog comfortabeler slaapcomfort en draagt hij daardoor bij tot een langere levensduur van je matras. Deze matras is 8 cm dik en is gevuld met een hoogwaardige Visco-traagschuim kern., die zorgt voor een betere ondersteuning en gewichtsverdeling. Het matras is voorzien van een luxe ventilatieborder en een dubbeldeks gestepte afritsbare stretch hoes zorgt voor een prettig ligcomfort. Doordat de tijk afritsbaar is kan deze eenvoudig gelucht of gereinigd worden.

  • Extra slaapcomfort
  • Traagschuim
  • Afritsbare hoes
  • Meerdere maten
  • Gratis geleverd
  • Betaalbaar geprijsd
Artikelnummer: MTS10008 Categorie: Tags: ,
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

De toppermatrassen van huis&thuis.nl worden in hoog gekwalificeerde matrassenfabrieken gemaakt met de beste kwaliteitsnormen. Want in deze fabrieken worden ook de dure merkmatrassen gemaakt.

huis&thuis.nl heeft haar eigen topper- en matrassencollectie zonder dure merken en met zijn torenhoge reclamecampagnes.

Daarom biedt huis&thuis.nl zijn toppermatrassen aan tegen erg concurrerende prijzen. Zo koop je de beste toppermatras voor extra bescherming van je matras en deze topper verlengt ook nog eens de levensduur ervan! Dat is nog eens voordeel doen. En met gratis 3 jaar lang 100% garantie!

Specificaties

Levertijd

Garantie

Kleur

Gerelateerde producten