Ryan

Uitschuifbaar kajuitbed Ryan-UW

338.00

Of vanaf € 11.11 p.m. Let op! Geld lenen kost geld Meer info

Verwachte levertijd in 10 werkdagen

Het uitschuifbare kajuitbed Ryan-U is vervaardigd uit 100% massief wit gelakt grenenhout. Stevige massieve poten en een massief frame met spijlen in de zijkanten en rug geven dit bed een degelijke uitstraling. In een handomdraai heb je van je 1-persoonsbed een comfortabele 2-persoons slaapplaats gemaakt. Je dient dan wel 2 matrassen van 90x200cm bij te bestellen.

In het bed past elke matras van 90 x 200cm uit de collectie van huisenthuis.nl. Je kunt het kajuitbed ook uitbreiden met een ruime bedlade voor het maken van nog een extra slaapplaats.

Artikelnummer: JKM10606.00 Categorie: Tags: ,
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Achteraf betalen

Productomschrijving

Uitschuifbaar Kajuitbed!

Het uitschuifbare kajuitbed Ryan-U is niet alleen een comfortabel 1-persoonsbed, maar je kunt het ook gemakkelijk uitschuiven tot een ruim 2-persoonsbed. Het bed wordt geleverd incl. lattenbodem en is geschikt voor alle matrassen uit de collectie van huisenthuis.nl. Wil je het bed gebruiken als 2-persoonsligplaats, dan moet je er wel 2 matrassen van 90x200cm bij bestellen. Het kajuitbed is ook leverbaar incl. een verrijdbare onderschuiflade voor nog een derde slaapplaats. Het is voor je kind(eren) een stevige, stoere en veilige slaapplaats, maar je kunt het ook gebruiken als sofa om lekker te chillen met je vriendjes of vriendinnetjes. Dit kajuitbed is van een topkwaliteit grenen en naar keuze gelakt in wit of taupekleur. De zij- en rugpanelen zijn voorzien van stevige spijlen. Het bed wordt geleverd incl. lattenbodem.

Het kajuitbed is vervaardigd uit een massief grenen, wit gelakt.

  • Europese topkwaliteit
  • Verlengbaar tot 2-persoonsbed
  • Massief grenen
  • Zonder bedlade
  • Makkelijk zelf te monteren
  • Gratis verzending

Specificaties

geschikt-voormatras-lengte

Levertijd

Zelf Monteren?

Gewicht

Kleur

Materiaal

Breedte

Hoogte

Diepte