Gratis verzending
Achteraf betalen
30 dagen retourrecht

Disclaimer

Disclaimer

Huisenthuis.nl streeft er naar de informatie op zijn website zo actueel, nauwkeurig betrouwbaar en feitelijk juist te houden als mogelijk is.

Kleurafwijkingen:

Minimale kleurafwijkingen zijn mogelijk vanwege de verschillende kleurweergaves van elk scherm. Ook later bijbestelde losse onderdelen kunnen in vergelijking met de reeds geleverde goederen structuur of kleurafwijkingen vertonen.

Alle meubelen die zijn uitgevoerd in leder, massief hout of fineer kunnen structuur en kleur nuances bevatten. Dit is een logisch gevolg van het gebruik van natuur producten, waarbij elk exemplaar origineel en uniek is en die daardoor het kenmerk van echtheid bewijzen.

Wanneer het een product van massief hout betreft wordt dit expliciet aangegeven. Bij elke andere vermelding van houtsoorten betreft het een fineerafwerking van de betreffende houtsoort.

Wijzigingen:

Wij behouden het recht voor om maat-, materiaal- en modelwijzigingen door te voeren wanneer het verbeteringen betreft of een productie technische reden heeft.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan Huisenthuis.nl. Alle informatie in beeldmateriaal is feitelijk eigendom van Huisenthuis.nl. Het is derden zonder toestemming van Huisenthuis.nl niet toegestaan beeldmateriaal of tekst afkomstig van deze website te gebruiken voor een ander doel dan persoonlijk gebruik.

Vermeldingen op andere sites:

Het komt voor dat er vermeldingen van Huisenthuis.nl staan op andere promotie-sites. Deze worden dikwijls op eigen initiatief geplaatst door de betreffende site waardoor wij niet altijd op de hoogte zijn. Huisenthuis.nl is niet verantwoordelijk voor onjuiste vermeldingen op ander websites. Huisenthuis.nl is alleen verantwoordelijk voor de informatie op haar eigen website.