Veelgestelde vragen

Huisenthuis.nl

Ik vind meubelen online kopen een beetje eng, het is tenslotte toch best een grote aankoop!

Dat snappen wij. Daarom behandelen we je bestelling met de grootst mogelijke zorg. Een toegewijd team doet er alles aan om er voor te zorgen dat je bestelling goed verloopt.
Natuurlijk zijn wij ook aan gesloten bij het CBW hetgeen een garantie is voor het door jou betaalde bedrag. Huisenthuis hecht veel waarde aan de kwaliteit van zijn producten en gaat altijd voor de BESTE SERVICE. We staan ook altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail naar info@huisenthuis.nl.

Of spreek ons even aan via de Live Chat aan de linker onderkant van je scherm.

Welke voordelen heb ik bij huisenthuis.nl?

Alle voordelen van kopen bij Huisenthuis.nl op een rij

 • Een ruime collectie.
 • Altijd de laatste trends.
 • Gratis verzending!
 • Standaard lage prijzen.
 • De BESTE SERVICE!
 • Hoge score bij onze klanten.
 • Optimale kwaliteit-prijs verhouding.
 • 30 dagen retour recht.
 • Uitgebreide betaalmogelijkheden. Ook via iDeal.
 • Laagste prijs garantie
 • Drie jaar 100% garantie
 • De klantenservice altijd te bereiken (info@huisenthuis.nl).
 • Altijd een snelle reactie per telefoon, email of chat.
 • Goedgekeurd door Webshop Keurmerk.
 • CBW-Gecertificeerd met CBW garantiefonds t.b.v je aankoopbedrag.
 • Ons team met vakmanschap heeft 30+ jaar ervaring in de woon-branche.
 • Gratis advies per mail, telefoon of chat.
 • Snelle retouren afhandeling.
Hoe kan ik betalen bij jullie?

Natuurlijk kun je bij ons gewoon met iDeal betalen. Verder kan je bij ons achteraf betalen via Capyable, onder rembours, (rembourskosten € 15,-), vooraf met bankoverschrijving, met Creditcard, met een VVV- of Yourgift cadeaubon. Voor Belgische klanten bestaat de mogelijkheid te betalen via Bancontcact (MisterCash). Of heb je misschien een Paypal-account? Hiermee kun je bij ons ook betalen. Bij betaling via Paypall of creditcard worden 3% kosten berekend. Bij Huisenthuis.nl kun je ook achteraf via Afterpay betalen. Je moet dan een paar persoonlijke gegevens invullen waarna er een snelle online check is. Zodra je op deze betaalmogelijkheid klikt volgt meer uitleg.  Lees meer over onze betaalmogelijkheden bij Betaalmogelijkheden.

Waarom is Huisenthuis.nl zo goedkoop?

Wij zijn zo goedkoop vanwege onze goede contacten in de meubel handel. Door onze jarenlange ervaring in de internationale meubelindustrie kunnen wij onze klanten altijd de beste prijs geven. Daarnaast hebben wij geen dure winkelpanden, geen uitgestrekte magazijnen met dure machines en personeel! Dus kunnen wij met lagere marges genoegen nemen en dat is jouw voordeel.

Wat is de BESTE SERVICE van Huisenthuis.nl?

Huisenthuis.nl hanteert strengen normen voor de kwaliteit van zijn meubelen zodat er een optimale prijs-kwaliteit verhouding is bij alle producten. Toch is er altijd een kleine kans dat er toch iets met jou nieuwe meubel is door transport of afwerking in de fabriek. Huisenthuis.nl zal er altijd voorzorgen om zo’n probleem direct en adequaat op te lossen zodat jouw probleem zo snel mogelijk uit de wereld is. Wij laten dit niet eindeloos slepen maar zullen je snel duidelijkheid geven hoe en hoe snel we een probleempje voor je op lossen. Flexibiliteit is de kracht van onze bedrijf.

 

Welke garanties heb ik bij Huisenthuis.nl?

Bij ons winkel je met het Webshop Keurmerk, maar ook het CBW-erkend keurmerk. Daar boven op geven wij geen 3 jaar aflopende garantie, maar 3 jaar 100% garantie. Aan het CBW keurmerk is het CBW garantiefonds verbonden. Daarmee is jouw aankoopbedrag altijd gegarandeerd als Huisenthuis niet zou presteren.

Hoe zijn de maten vermeld bij huisenthuis.nl?

Al onze maten die vermeld staan staan in deze volgorde: breedte x diepte x hoogte

Zijn de afgebeelde meubelen alleen verkrijgbaar in de kleur zoals vermeld?

Vaak zijn meubelen in nog veel meer kleuren te verkrijgen, maar het is onmogelijk om die allemaal op de website weer te geven. Daarom kiezen wij ervoor om bij veel meubelen de gangbare kleuren te laten zien. Wil jij een meubel graag in een andere kleur, bel ons dan gerust of neem contact met ons op via het contact formulier aan de rechterkant van je scherm. Wij adviseren je graag!

Zijn de kleuren afgebeelde meubelen werkelijk als op mijn scherm?

Huisenthuis hecht veel waarde om de juiste foto’s bij de producten te plaatsen. De medewerkers op onze marketingafdeling die deze foto’s plaatsen werken op goed gekalibreerde schermen waar de foto’s zo goed mogelijk op worden verwerkt zodat de weergave zo getrouw mogelijk is. Maar de schermen bij u als consument zijn allemaal verschillend van kwaliteit en instelling. Afwijkende kleurnuances kunnen daardoor het gevolg zijn en dus niet te voorkomen.

Monteren jullie ook de geleverde meubelen?

Alle prijzen bij Huisenthuis.nl zijn gebaseerd op zelfmontage. Maar als je een meubel toch wilt laten monteren kan dat. Wat er zal altijd wel een handig klusbedrijf bij u in de buurt zijn die tegen een sympathieke prijs uw meubel op afspraak kan monteren.

Wat is de huisenthuis Top-Line collectie?

De inkopers van huisenthuis.nl zijn steeds op zoek naar de optimale prijs-kwaliteit verhouding met nadruk op kwaliteit.
Soms komen ze wel eens een “pareltje” tegen voor de collectie waarbij de prijs kwaliteit verhouding SUPER gunstig is.
Die artikelen krijgen de bijzondere status van: Huisenthuis Top-Line collectie.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Huisenthuis.nl?

Al onze gegevens staan op deze pagina

Klopt het dat ik producten van Huisenthuis.nl ook op andere sites heb gezien?

Zeker wel. De producten van Huisenthuis.nl zijn zeer gewild in de markt en kunnen ook door andere sites opgenomen zijn. Deze worden dan ook door Huisenthuis geleverd. Maar Huisenthuis is niet verantwoordelijk voor de juiste informatie en prijzen op die sites. De gegevens en de voorwaarden in de shop van Huisenthuis.nl zijn leidend en worden gehanteerd bij een bestelling.

Welke artikelen staan er in de Outlet

De reden dat een artikel in de Outlet staat kan verschillend zijn. Het kan een artikel zijn die we tegen een superlage prijs in hebben kunnen kopen en met een extra hoge korting aan jou aan kunnen bieden.
Het kan ook zo zijn dat een artikel in het magazijn aan de verpakking lichte schade opgelopen heeft en dus de verpakking iets beschadigd kan zijn en misschien niet meer origineel is. We zijn van mening dat we het dan niet meer als een echt nieuw artikel kunnen verkopen want dan verwacht jij ook dat de verpakking correct is. Maar aan het artikel zelf is 100% in orde. Op artikelen in de outlet kan geen Kortingscode verzilverd worden.
Want alle artikelen in de Outlet zijn gecontroleerd en verlaten gegarandeerd schadevrij ons magazijn als het naar jou verzonden wordt. Indien dit niet zo is wordt dit keurig bij het product vermeld. Dus daar hoef jij je geen zorgen om te maken!

Doe daarom extra voordeel in de Outlet van huisenthuis.nl 

Levering en verzending:

Hoeveel kost het mij om mijn meubels te verzenden?

Helemaal niets! Huisenthuis.nl levert alles Gratis bij je thuis in Nederland en België.  Leveringen op de Waddeneilanden en Wallonië kunnen langer zijn dan beloofd.

Mijn bestelling wordt toch niet afgeleverd als ik niet thuis ben?

Afhankelijk van de artikelen in je bestelling worden deze bezorgd door een transporteur of pakketdienst. De transporteur zal vooraf contact opnemen voor het plannen van een bezorgmoment. De pakketdienst zal vooraf een track and trace sturen met het verwachte bezorgmoment, op het moment je niet thuis bent zal deze bij de buren of een afhaaldepot bezorgd worden.

Ik zie een beschadiging aan de verpakking en nu?

Bij het tekenen voor ontvangst teken je voor een goede ontvangst van de geleverde goederen. Indien je een beschadiging aan de verpakking ziet moet je dit vermelden bij je handtekening als je voor ontvangst tekent. Eventuele schade aan het product dien je binnen 48 uur na levering te melden. Meldingen later dan 48 uur na levering kunnen niet in behandeling genomen worden. Schades zonder vermelding op de vrachtbrief kunnen wij niet als schade erkennen.

Leveren jullie ook in België?

Ja, wij leveren ook gratis in België. De levertijden in Wallonië kunnen iets uitlopen.

Leveren jullie ook op de waddeneilanden?

Ja. Leveringen op de Waddeneilanden en Wallonië kunnen helaas iets langer zijn dan beloofd.

Wordt er nog contact met mij opgenomen na een bestelling?

Na een bestelling krijg je per direct per email een bevestiging van ons. Wanneer de order volledig bij ons verwerkt ontvang je hier nogmaals een mail over. Zodra de artikelen gereed zijn voor bezorging ontvang je hierover bericht.

Kan mijn bestelling op een verdieping geleverd worden?

Levering vinden plaats op de begane grond tot aan de voordeur. Mochten de artikelen op een verdieping geleverd moeten worden kunnen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden

Kan ik meubelen retour sturen?

Bevalt het product je niet of ziet er toch anders uit dan je had verwacht? Geen probleem! Je kan je artikelen tot 30 dagen na levering gratis retourneren. Wij zorgen ervoor dat je geld uiterlijk 14 dagen later weer op je rekening staat. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

Het retour sturen van een product is alleen mogelijk als aan onderstaande voorwaarden voldaan is:

– Het product is onbeschadigd.
– Het product is niet gemonteerd geweest.
– Het product zit nog in de originele verpakking.

Als er niet aan deze voorwaarden voldaan is kan er geen of alleen een gedeeltelijke terugbetaling plaatsvinden.

Vul het retour formulier in of stuur een mail naar info@huisenthuis.nl en wij nemen contact met je op over de afhandeling hiervan!

Producten, montage en onderhoud:

Wat is een Martindale test voor stoffen?

De sterkte van een stof wordt aangegeven door het aantal toeren Martindale oftewel de slijtweerstand van stoffen wordt vastgesteld via een zgn. Martinade test.
Met behulp van een gewichtje wordt een bepaalde druk wordt veroorzaakt op een wrijfnok. Deze nok wrijft al draaiend in concentrische cirkels over het te testen stuk stof. Wanneer er drie draden zijn gebroken, is het aantal toeren Martindale vastgesteld. Uiterlijke kenmerken als gaatjes, vaalheid, pilling, grip en structuurverandering worden echter eveneens meegenomen in de beoordeling. De waarden lopen voor meubelstoffen uiteen van 6.000 voor decoratieve stoffen tot minimaal 20.000 of meer voor projectstoffen.
De stoffen welke door huisenthuis.nl worden gebruikt belopen meestal de waarde van boven de 20.000.

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van een kast?

Leg na het plaatsen van een kast altijd een waterpas op de kast en kijk of de kast exact waterpas staat. Wanneer de kast niet waterpas staat, de poot aan de juiste kant ondervullen zodat de kast waterpas komt te staan. Daarna kan je pas de scharnieren van de deuren goed afstellen.

Hoe heb ik langer plezier van mijn meubelen?

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet hoe je het beste voor je meubelen kan zorgen.

Moet ik in bepaalde seizoenen nog ergens op letten?

Let er in de winter op dat de relatieve luchtvochtigheid ruim voldoende is. Wanneer het te droog is kunnen massief houten meubelen gaan scheuren. De ideale relatieve luchtvochtigheid ligt tussen de 50 en 60%, maar in de winter kan de luchtvochtigheid soms wel dalen tot 30%. Probeer daarom goed het klimaat in je kamer in de gaten te houden.
Bij zonnig weer is het aan te raden de zonnewering te laten zakken omdat zonlicht altijd verkleurend werkt op stoffen, leder en gelakt houten meubelen.