Gratis verzending
Achteraf betalen
30 dagen retourrecht
Schoenenkasten voor schoenen liefhebbers
Schoenenkast Oscar-3 Zwart-7
Schoenenkast Oscar-2 Groen-4

Stijlvolle schoenenkast gezocht?

Zoek dan niet verder en bekijk de schoenenkasten Oscar, geproduceerd van hoogwaardig roestvrijstaal en afgewerkt met een sterke poedercoating! De serie Oscar heeft voor elke schoenenliefhebber een eigen kleur en maat waarbij de keuze gemaakt kan worden om deze neer te zetten of aan de muur op te hangen.

Gratis verzending
Achteraf betalen
Gratis retour ophaalafspraak
Hal inrichting Moon Grafiet

Is jouw hal ook altijd een rommeltje?

Wil je alle schoenen, jassen en tassen nu eindelijk eens in stijl opgeborgen hebben? Deze serie verfijnde ladekasten, schoenen- en garderobekasten helpen jou daarbij! De hal is de ontvangstruimte van je huis voor zowel jezelf als je gasten, door deze strak en opgeruimd in te richten is je eerste goede indruk gelijk gemaakt. De hal is vaak een smallere lange ruimte, het is daarom goed hiermee rekening te houden met de inrichting van je hal. Door de hal in dezelfde stijl in te richten wordt het één geheel, dit zorgt voor rust en laat bij binnenkomst gelijk zien hoe opgeruimd jij bent. Door de meubelen te verdelen over de lengte van de gang creëer je optisch een grotere ruimte. Overweeg ook altijd een spiegel in je hal te hangen, hiermee creëer je een ruimtelijk effect en je kunt altijd even een snelle outfitcheck doen voordat je de deur uitstapt.

De ladekasten in deze serie kunnen aan de wand gemonteerd worden en zijn voorzien van een push-to-open of soft-close functie waardoor deze geruisloos sluiten. Het fijne aan deze kasten is dat ze relatief ondiep zijn waardoor je er gemakkelijk langs af kunt lopen, bovenop de ladekasten kun je de kleine accessoires kwijt om de hal op te fleuren en je hebt gelijk een plek voor je portemonnee en sleutels die je steeds kwijt bent. Ook de schoenenkasten zijn ondiep, gecombineerd met de kleppen levert dit ruimtebesparing op. In de laden is voldoende ruimte voor het opbergen van rondslingerende accessoires zoals hoeden, petten, sjaals en tassen.

Bekijk als laatste ook de kleuren in je hal, kies je voor donkerdere meubelen gebruik dan een lichtere muurkleur, bij het gebruik van lichtere meubelen kun je voor een donkerdere muurkleur gaan. Deze serie hal meubelen leent zich ook perfect voor het inrichten van een ruimte voor het opbergen van je schoenen, jassen en tassen indien je niet over een ‘echte’ hal beschikt. Deze meubelen kun je bijvoorbeeld gemakkelijk kwijt in een hoek van de woon- of eetkamer.

Geproduceerd in Duitsland, dit staat voor kwaliteit en een lange levensduur. De meubelen zijn gemakkelijk te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Extra voordelig bij de aanschaf van meerdere artikelen!

Lees meer
Koop voordelig je nieuwe hal inrichting
Bekijk de grafiet collectie Bekijk gehele collectie
Gratis retour
Snel antwoord op je vragen
Gratis verzending
30 dagen retourrecht
Goede service
Retour aan de deur
Riverty
Apple Pay
Paypall
Maestro
IN3
IDEAL
Visa/Mastercard
Spraypay